Ugradnja cd u seat Cordobu
- omerfcz: Da li se moze ugraditi cd player ili cd changer u Seat Cordobu 2000 god.Izgleda mi komplikovano jer je na istom displeyu i klima i radio i kasetofon
Sta preporucujete, CD changer mozda? napisano prije 4 mjeseci - Franki: To je mozda samo ona plastika spojena nevjerujem da je sve iz jednog djela :icon_smile: napisano prije 4 mjeseci
- -adnan-: [quote='omerfcz' pid='1051345' dateline='1327100932']
Da li se moze ugraditi cd player ili cd changer u Seat Cordobu 2000 god.Izgleda mi komplikovano jer je na istom displeyu i klima i radio i kasetofon
Sta preporucujete, CD changer mozda?
[/quote]
jako komplikovano kad je u pitanju ibiza i cordoba te generacije. nalazio dam po netu objasnjenja kako uraditi, međutim to zahtjeva rezanje plastike, zezanje sa zicama i na kraju, opet to ne izgleda lijepo. bar ono sto sam ja viđao. najbolja varijanta je da spojis cd changer ako imas mogucnost. a poljednja opciaj je da cd player ugradis na neko drugo mjesto ( u pretinac i spred suvozaca ) i da dovedes potrebnu instalaciju. napisano prije 4 mjeseci - omerfcz: [quote='-adnan-' pid='1051543' dateline='1327149831']
[quote='omerfcz' pid='1051345' dateline='1327100932']
Da li se moze ugraditi cd player ili cd changer u Seat Cordobu 2000 god.Izgleda mi komplikovano jer je na istom displeyu i klima i radio i kasetofon
Sta preporucujete, CD changer mozda?
[/quote]
jako komplikovano kad je u pitanju ibiza i cordoba te generacije. nalazio dam po netu objasnjenja kako uraditi, međutim to zahtjeva rezanje plastike, zezanje sa zicama i na kraju, opet to ne izgleda lijepo. bar ono sto sam ja viđao. najbolja varijanta je da spojis cd changer ako imas mogucnost. a poljednja opciaj je da cd player ugradis na neko drugo mjesto ( u pretinac i spred suvozaca ) i da dovedes potrebnu instalaciju.
[/quote]
ima kod displeya tipka dx man mislim da je to za changer ili se mozda varam? Mislim da je najbolja varijanta cd changer napisano prije 4 mjeseci - adi187: Imas za fabricki player adapter preko kojeg ocitava usb, spoja se na dzek od changera pogledaj na phonocar.com preko caraudio.ba mozes narucit napisano prije 4 mjeseci
- deez: najpovoljnije je da uzmes changer, ovaj AUX USB adapter ti je skuplja opcija, sve ostalo sto budes modifikovao pokajaces se jer se OEM najbolje uklapa u enterijer. napisano prije 4 mjeseci
- omerfcz: Hvala vam svima na savjetima. Sad ostaje pitanje cijene? napisano prije 4 mjeseci