Ugradnja centralne i daljinsko zaključavanje,,,
- dino1989: Imam Audija 80 1990 E sad, nemam nista sto trebam imat :( Ako sam dobro razumijo trebaju mi neke vakum pumpe za sve brave i sta vec.. I kad se sve sredi (ugradi se centralna brava) dolazi daljinsko zaključavanje :icon_cry: Zanima me koliko to ovako okvirno sve zajedno košta? :icon_confused: Hvala unaprijed... napisano prije 4 mjeseci
- ArminM: daljinsko zakljucavanje ti je nekih 30-40km, e sad osim toga ti treba motoric na svaka vrata, motoric po komadu je 10km, pa ti sad sebi izracunaj koliko ti i cega treba:icon_cool: napisano prije 4 mjeseci
- ernadhusic: komplet centralna s dva daljinca i 4 motorica i modulom od 35 do 45 km sami motorici dodu oko 25km ako hos i da imas alarm on ti dodje 35km dva daljinca svirena šok senzor blokada paljenja i još neka dva sistema protiv provale normalno uz sve dolazi instalacija znaci 25+35=60 km-ova za centralnu s alarmom i 20-30 za ugradnju i to je to
pozzzz. napisano prije 4 mjeseci - mario05: poneses 100KM i dodjes do mene ja ti postavim i ti zadovoljan :icon_smile: napisano prije 4 mjeseci
- dino1989: Dobro narode, hvala vam svima ;) Nish onda drug moj, kad bude plata se čujemo da to radimo.. A do tad budi pozdravljen.. :D napisano prije 4 mjeseci
- niho: [quote='dino1989' pid='1052243' dateline='1327253353']
Dobro narode, hvala vam svima ;) Nish onda drug moj, kad bude plata se čujemo da to radimo.. A do tad budi pozdravljen.. :D
[/quote]
A dino j e jos uvijek na bitou, pa kad ce bit plata... more bit bidne, more bit ne bidne.:lol:
Bio je kit komplet sa motorima i svim u "Bingu" 35 KM, nije neki bog zna quality al nije ni los, malo potrazi ima toga a tu je i E-bay. napisano prije 3 mjeseci i 4 sedmica - ernadhusic: a ima i buvljak u Doboju stoga :icon_rolleyes: napisano prije 3 mjeseci i 4 sedmica