majstor za prosirivanje rubova???
- Sarajlija: Potreban majstor za prosirivanje rubova na bmw e36,ima li neko u sa il blizini da radi,cijena ? napisano prije 4 mjeseci
- Little Dragon: I ja sam nesto slicno pitao jedino sto su mi rekli da Dino (Sportcar) ima onu spravu sad koliko to stvarno prosiri rub ne znam jer i meni treba malo tj bogda da ne para :D napisano prije 4 mjeseci
- Sarajlija: [quote='Little Dragon' pid='1052230' dateline='1327252288']
I ja sam nesto slicno pitao jedino sto su mi rekli da Dino (Sportcar) ima onu spravu sad koliko to stvarno prosiri rub ne znam jer i meni treba malo tj bogda da ne para :D
[/quote]
ma meni drug ce trebat malo vise sirit a i ja sam cuo za tu spravicu samo ne znam da li ima to ko u sa... i koliko ona moze prosirit.. il neki dobar limar koji je to vec radioo da mi preporucite.. napisano prije 4 mjeseci - Little Dragon: kazem ti spravicu ima dino a za sve ostalo mora limar sigurno jer se tu i boja oguli garant jer neko vece izvacenje to zahtjeva , dok ovaj sitni uzmes industrijski fen malo zagrijavas i izvlacis al to su milimetri napisano prije 4 mjeseci
- Sarajlija: [quote='Little Dragon' pid='1052238' dateline='1327252902']
kazem ti spravicu ima dino a za sve ostalo mora limar sigurno jer se tu i boja oguli garant jer neko vece izvacenje to zahtjeva , dok ovaj sitni uzmes industrijski fen malo zagrijavas i izvlacis al to su milimetri
[/quote]
aha ok,hvala ti drug..nista meni ce onda bit potreban neki dobar limar:D napisano prije 4 mjeseci - Chuza: Senad,gore na Anexu ima svoju radionu sto je radio Iceman-u njegovog BMW-a on je njemu prosirivao obrve pa otidi i vidi ja znam da se radionica zove Malagic,i da se do nje dode onim putem preko puta suda pa otidi i vidi tu pitaj nekog sigurno ce ti objasnit kako doci tacno :icon_wink: napisano prije 4 mjeseci
- Gele: 061 269 705 Amel, meni je prosirivao rubove na E36 napisano prije 4 mjeseci
- Sarajlija: [quote='Chuza' pid='1052322' dateline='1327260241']
Senad,gore na Anexu ima svoju radionu sto je radio Iceman-u njegovog BMW-a on je njemu prosirivao obrve pa otidi i vidi ja znam da se radionica zove Malagic,i da se do nje dode onim putem preko puta suda pa otidi i vidi tu pitaj nekog sigurno ce ti objasnit kako doci tacno :icon_wink:
[/quote]
hvala drug puno
[hr]
[quote='Gele' pid='1052353' dateline='1327263007']
061 269 705 Amel, meni je prosirivao rubove na E36
[/quote]
hvala drug napisano prije 4 mjeseci - badboy: [quote='Chuza' pid='1052322' dateline='1327260241']
Senad,gore na Anexu ima svoju radionu sto je radio Iceman-u njegovog BMW-a on je njemu prosirivao obrve pa otidi i vidi ja znam da se radionica zove Malagic,i da se do nje dode onim putem preko puta suda pa otidi i vidi tu pitaj nekog sigurno ce ti objasnit kako doci tacno :icon_wink:
[/quote]
Senad je jako dobar ... Inace komsija moj iz Sanskog Mosta ...
Preporucujem slobodnooo napisano prije 4 mjeseci - ivica: jel se moze znati otprilike cijena,prosirivanje sa farbanjem prednjih blatobrana,jer to mene ceka ubrzo........ napisano prije 4 mjeseci
- Sarajlija: [quote='badboy' pid='1052647' dateline='1327317019']
[quote='Chuza' pid='1052322' dateline='1327260241']
[/quote]
Senad je jako dobar ... Inace komsija moj iz Sanskog Mosta ...
Preporucujem slobodnooo
[/quote]
hvala drug napisano prije 4 mjeseci