Sticker
- Schumi: E ovako, pošto vidim da se dosta ljudi prijavljuje za PS takmičenje, to valjda znači da isto toliko ljudi bi trebalo da se dobro snalazi u PS-u i sličnim programima :mrgreen:
Ima li neki dobrovoljac ( ili više njih) da napravi neki sticker koji bi podijelili sa forumašima, dakle da forumaši sebi štampaju i lijepe, pošto ko god ima sticker krije ga kao zmija noge.
Na ovaj sticker bi mogli ubaciti između ostalog i neki natpis BH Tuninga, ili čak neko i svoj nick da ubaci ako hoće, pa i na taj zanimljiv način da budemo prepoznatljivi.
Ima li iko voljan da to napravi ?
[img]http://www.touge.co.uk/ekmps/shops/tougeclothing/images/sticker-bomb-50-pack-over-50-discount--899-p.jpg[/img] napisano prije 3 mjeseci i 3 sedmica - erol_brcak: kriju ga zato sto nije mala maca slozit to sve, ne treba neki skill, al treba vremena dosta, dok se skupe "stikeri" pa dok se sve poslazi 2-3-4-5-6 (zavisi od velicine) sata garantovana i drugi razlog zato sto ljudi naplacuju za te poslove, al eto ako ima neki dobrovoljac dobrica samo nek kaca :icon_biggrin: napisano prije 3 mjeseci i 3 sedmica
- Schumi: Evo uzmimo za primjer ovo takmičenje u PS-u , ljudi su čak govorili da im treba za rad više od 7 dana, što je mnogostruko više od 2-3-4 ili 5 sati.. A samo će jedan osvojiti majicu ( čisto sumnjam da je većini uopšte majica i bila jedini motiv ). Tako da je složiti sticker mala maca naspram nekog zahtjevnog rada, a izašlo bi se u susret raji sa foruma.
Dakle sve se može kad se hoće, nije sve neto i bruto, nešto je i u nekom prijateljstu valjda, pa makar ono bilo i virtualno.
Vidićemo koliko je u prijateljstvu uskoro na ovoj temi :mrgreen: napisano prije 3 mjeseci i 3 sedmica - Death_beat: clan Beni je cini mi se bio voljan to podijeliti raji. valjda ce se javiti napisano prije 3 mjeseci i 3 sedmica
- Dzoni3: [quote='Schumi' pid='1055548' dateline='1327691722']
Evo uzmimo za primjer ovo takmičenje u PS-u , ljudi su čak govorili da im treba za rad više od 7 dana, što je mnogostruko više od 2-3-4 ili 5 sati.. A samo će jedan osvojiti majicu ( čisto sumnjam da je većini uopšte majica i bila jedini motiv ). Tako da je složiti sticker mala maca naspram nekog zahtjevnog rada, a izašlo bi se u susret raji sa foruma.
Dakle sve se može kad se hoće, nije sve neto i bruto, nešto je i u nekom prijateljstu valjda, pa makar ono bilo i virtualno.
Vidićemo koliko je u prijateljstvu uskoro na ovoj temi :mrgreen:
[/quote]
Slazem se u potpunosti :icon_wink: napisano prije 3 mjeseci i 3 sedmica - -sanja-: Erolov sticker je preko gige pa mislim da bi si prije sama napravila drugi u ps-u nego čekala da komp otvori/skine fajl :D napisano prije 3 mjeseci i 3 sedmica
- laki_grcica: ocu ja sticker :icon_smile: napisano prije 3 mjeseci i 3 sedmica
- Schumi: Jel niko od ovih koji znaju to raditi nije pogledao temu, ili niko neće da pomogne? U kojem programu se to uopšte radi i kako? napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
- pioneer_09: neće da pomognu:mrgreen: napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
- erol_brcak: a sto bi, bez ljutnje, al svako cijeni svoj poso/znanje
to je isto ko da nekom limaru sa foruma trazis da ti dzabe ofarba recimo blatobran, ne treba mu vise od 2-3 sata, sta mu fali
bez ljutnje ikom, ja sam svoj radio nekoliko noci po 3-4 sata u ps-u i ne pada mi na pamet da ga dijelim. Uradio sam jedan mali jednom drugu za desktopa i Saletu isto jedan mali za gepeka i to je to i to zato sto su mi jarani i zato sto nije trajalo duze od pola sata, inace no way. Mozda ima neki svetac koji ce uradit, svaka njemu cast :icon_wink: napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica - Anais: Problem je skupit ovih slicica, a onda to sve fino uklopit... sad cu malo pogledat imal sta vec gotovo pa da nam posluzi... ali svidja mi se ideja nema sta :icon_wink: napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
- zlajaaa: [quote='pioneer_09' pid='1059659' dateline='1328219234']
neće da pomognu:mrgreen:
[/quote]
Napravite takmičenje :mrgreen: a glupo bi bilo da svi iste stickere polijepe :icon_rolleyes: ovo baš treba individuelno napraviti da liči na nešto i da je u skladu sa samim autom :icon_wink: napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica - Schumi: Erole tvoj stav sam odmah vidio u drugim temama, zato tebe nisam ni htio pitati, ali ima 100 ljudi i 100 ćudi tako da nije nemoguće da se neko nađe da uradi..
Znam ja da su teška vremena i da se gleda da se crno ispod nokata proda :mrgreen:
Opet kažem nije sve ni u novcu, mogla bi se napraviti dobra finta da raja sa BHT ima isti sticker, neko uradi haubu, neko krov, neko retrovizor i neofirno se raspoznajemo, još ako može i to da piše BHT još bolje.. Misliće ljudi po gradu da smo neka sekta :mrgreen:
Hvala ti Anaja što si pokazao interesovanje, nadam se da će se još neko priključiti i da ćemo uspješno realizovati ovo.
Možemo li mi koji se ne razumijemo u tu tematiku pomoći na neki način?
P.S. Mi nismo šupci, kad uradimo svoj sticker daćemo i Erolu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica - Sarajlic: Drago mi je da si ozivio ono sto smo pricali.Svaka cast za ideju. :icon_cool:
Ajmo ljudi ja da znam radim uradio bi ili ako neko ima da me hoce poducit tim vjestinama rada u ps-u barem osnovnim ja bi probao slozit nesto.Kakvo je takvo je ali barem imali bi reference za buducnost kako odraditi i svi bi mogli imati koristi od toga :icon_cool: napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica - zlajaaa: vi sakupljajte sličice, a ja i Anais ćemo sklapati polahko :icon_wink: malo po malo napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
- s1ck: ja sam se davno uvjerio da je forum pun čifuta... napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
- C.Norris: hahhh strasnih ljudi ima ovdje. Postujem erolov stav, sto on i sam rece .. prvo, koliko je se trudio, koliko dugo ga je radio itd. Nije stvar u tome samo uzet i pobacat slicice jedno do/preko druge. Drugo, ja mislim da je negdje reko da ima i stvari na stickeru koje su povezanje i za njega. Il platite covjeku, pa nek se igra.. u ovoj bosni je uvijek bilo, supak si ako neces da uradis/pomognes nekom "svom". Jel bi sad on trebo svima radit jer su dugovremeni clanovi istog foruma ? I sam se bavim photoshopom i znam da to nije zaje*ancija. I ja ako budem ikad imo svoje auto i ako u planu bude sticker bomb. Sjest cu, potrosit vrijeme, potrudit se .. da bude JEDINSTVEN. Da ga niko nema. Alii hajde .. svako ima svoje misljenje.
Na kraju krajeva.. 280 stickera dodje..
http://www.ebay.com/itm/Stickerbomb-2-Studio-Rarekwai-NEW-BOOK-/110809680579?pt=AU_Non_Fiction_Books_2&hash=item19ccc58ac3
A evo ima i ovo .. ljudi valjda rade po narudzbi. Pa se raspitajte .
http://www.facebook.com/stickerbomb.folije?sk=app_212097992149339&app_data=dlt
:icon_smile: napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica - erol_brcak: Hvala na podrsci :D
Nije stvar u prodaju i i da se izvuce koja kinta, naprotiv, radio sam u zivotu milion puta milion stvari za nikave il bas sitne novce, kome sam radio karbon foliju zna kakvu sicu sam uzimao, po tri puta manje love nego sto inace raja uzima.
al sto se stikera tice i prvi put kad sam ih uradio, mislim prvi i na forumu, ako ne i u Bosni, barem u Os sam prosle godine jedini bio s tim, nisam htio nikom da dajem file, cak ni za pare, jer je bio jedinstven, radjen po mom ukusu.
a sto se tice ove teme, da neko napravi samo za bht odredjen stiker, pa nek izvoli, nek se pati ispre ekrana i gubi oci za dobrobit vecine, svaka mu cast, meni se vala ne da, po ebay-u imate bruku artikala gdje se nude paketi stikera pa aferim, imate i Kileta koji takodje prodaje gotovu foliju, imate u BG-u momka, mogu dat broj ko je zainteresovan koji takodje radi po narudzbi. Fazon je sto se kod nas neki poslovi ne cijene, ista stvar me zadesila i sa fotografijom. Kad nekom kazes da ces mu naplatiit za fotkanje auta, on sav u cudu.
Eto, nasao sam cak i bolji primjer od limara sa foruma, pitajte Igija da vam odradi kvalitetan shooting za dz, hoce k :mrgreen: napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica - OmO: Erol je potpuno u pravu, ali evo ja nasao na internetu pa da postavim :mrgreen:
[img]http://executiveprinters.com/wp-content/uploads/2011/11/stickersbomb.jpg[/img]
[img]http://stancexlife.files.wordpress.com/2011/02/macbook_pro_sticker_bomb_by_afitiity-d33lvh3.jpg[/img] napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica - guster: imam ja nekoliko priprema pa kad stignem postavim al erol je upravu potpuno, samo da znate jedan sat pripreme je 30KM minimalno al haj nismo neki supci pa cemo sta skontat i postavit :icon_wink: napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica