Tuning Show Odzak pt.2
- CrueL: Eh evo objave,, pa samo probajte rec "Nisam znao pa nisam doso" :mrgreen:
[url=http://www.servimg.com/image_preview.php?i=245&u=11893795][img]http://i49.servimg.com/u/f49/11/89/37/95/untitl10.jpg[/img][/url] napisano prije 3 mjeseci i 3 sedmica - zlajaaa: Doće Srebrenik, doće :icon_cool: napisano prije 3 mjeseci i 3 sedmica
- GreenDevil: trebali ste ba u Decembru:lol: imal sta ranije:icon_question: napisano prije 3 mjeseci i 3 sedmica
- adi187: Trebo bi doc al da ne bude ko prosle godine :icon_rolleyes::mrgreen:
Jedan radi drugom vrijeme oblacno, treceg busilica udarila... i na kraju niko ne ode :lol:
Ove godine ako Bog da obavezno doci :icon_cool: napisano prije 3 mjeseci i 3 sedmica - sandy_mo: Nadam se da ce i ekipa iz Mostara prisustovati :icon_wink: napisano prije 3 mjeseci i 3 sedmica
- senci: prosle godine je super bilo samo ovaj termin je kasno treba ga malo ranije pomjerit
napisano prije 1 mjeseci i 4 sedmica - CrueL: tamam je termin,,ima osijek opet poslije nas :D ,, samo vi dodjite na dobar provod i druzenje :D napisano prije 1 mjeseci i 4 sedmica
- LSD: ja cu doc ako mi felge budu gotove do tada :D:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: napisano prije 1 mjeseci i 4 sedmica
- CrueL: mozda se i ja provozam jedan vikend pa ti donesem :mrgreen: napisano prije 1 mjeseci i 4 sedmica
- LSD: stavljam u potpis da se vozim na 13-kama jos uvijek :D
[hr]
stavljam u potpis da se vozim na 13-kama jos uvijek :D
napisano prije 1 mjeseci i 4 sedmica - zovite_sivac: Brcko ce biti prisutno ! :icon_wink: napisano prije 1 mjeseci i 4 sedmica
- Chuza: aBd eto me opet gore,al ovaj put s vlastitim autom hehehe :icon_wink: napisano prije 1 mjeseci i 4 sedmica
- M A R E X: Neka neko obavezno slika za nas koji necemo moci prisustvovati... ;) napisano prije 1 mjeseci i 1 sedmica
- ljuboje: slika vam je prva liga :icon_wink: napisano prije 1 mjeseci i 1 sedmica
- Shelby: Zenica dolazi :icon_biggrin: napisano prije 1 mjeseci i 1 sedmica
- CrueL: bit ce slika abd :D ,, ljuboje slika je moje remek djelo :D ,, ocekujemo sto veci broj,, i sto bolje druzenje kao i prosle godine :D ,, ima da bude ludilooooo :icon_cool: napisano prije 1 mjeseci i 1 sedmica
- M A R E X: Ima li izvjestaja? :mrgreen::icon_cool: napisano prije 1 mjeseci i 1 sedmica
- CrueL: kako mislis izvjestaja :icon_question: napisano prije 1 mjeseci