BMW M5 vs Nissan GT-R, drugi video na 6. str
- VR6Boki: [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FjJSY0eZpHs[/video]
:lol: :lol: napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica - ZELA GTI: Znao sam da je jeben ali ovoliko. Demolira ga:icon_biggrin: napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
- GTI FAN: GTR da moze postici 1,4 G u zavoju.Stvarno respektabilna stabilnost za "obicno" cestovno vozilo :icon_wink: napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
- Anais: Opet bi ja prije M5 jbg... :icon_wink: napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
- ado_d: Sama cinjenica da se svi dijelovi zagriju na istu temperaturu prije sklapanja gtr-a je :icon_eek: napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
- Sarajlic: :icon_cry::icon_cry::icon_cry:
Posto je toliko unisten :icon_eek: da nije za smijanja vec za plakanja.
:lol::lol::lol::lol:
GT-R je auto koje je doslo pravo iz pakla.
R.I.P. M5 :mrgreen:
napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica - VR6Boki: Haha, gledam BMW fanove na ovom linku sa videom, pizde uveliko :lol:
GT-R je opak, ocekivao sam bar u "osjecaju u voznji" da ce M5 mozda biti bolji zbog RWD-a i drifta, ali i u tome je devastiran. napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica - emsho21: ma demoliro ga :icon_cool: samo jedva cekam test GT-R vs Carrera Turbo,tu ce biti rata :icon_wink: napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
- VR6Boki: Prvo da stigne novi 911 Turbo, Porsche ce mozda i imati odgovor na brzinu GT-Ra :icon_biggrin: napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
- sema911: pakao je dosao poslije gtr-a :icon_wink:
samo kako i gdje nabij bmw toliku tezzinu 1900kg+ da je od betona bio bi laksi tonu
napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica - Salle: hhahahhaahahah... gdje su oni BMW-fanovi koji su se kleli da kad izadje M5 da ce biti najveća zvijer od svih auta....:mrgreen: :lol::lol::lol: napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
- GolFanatiCars: ovo je vic :lol:
nisam mogao predpostavit da ce ga ovako "nabusit" napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica - gaga: [quote='Salle' pid='1059440' dateline='1328205020']
hhahahhaahahah... gdje su oni BMW-fanovi koji su se kleli da kad izadje M5 da ce biti najveća zvijer od svih auta....:mrgreen: :lol::lol::lol:
[/quote]
u svojoj klasi da... :icon_wink:
Protv GTR.a, ovog novog 2012 ne moze nista, i mislim da se BMW za limuzinu od skoro dvije tone dobro pokazao :icon_wink: napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica - TROUBLE_MAKER: Nisam vjerovao da ce ga u ovolikoj mjeri razvaliti,ali eto...ja bi ipak Bmw-a!:icon_cool: napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
- gaga: [quote='TROUBLE_MAKER' pid='1059454' dateline='1328205803']
Nisam vjerovao da ce ga u ovolikoj mjeri razvaliti,ali eto...ja bi ipak Bmw-a!:icon_cool:
[/quote]
[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WjmtsKdrtkU[/video]
pogledaj video, garancija na Launch control, deri ga koliko hoces :) jednostavno predobro auto za prenisku cijenu za tu klasu ;)
:icon_wink: BMW M5 nikad ne bi mogao imat sanse protiv ovog auta...
samo su trebali dovuc jos neko auto, da se vidi koliko je GTR iznad ostalih :icon_cool: napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica - 0g1: Nissan :icon_wink: napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
- GTI FAN: [quote='sema911' pid='1059426' dateline='1328204466']
samo kako i gdje nabij bmw toliku tezzinu 1900kg+ da je od betona bio bi laksi tonu
[/quote]
Nista cudno za danasnje tenkove :icon_biggrin: kad je mali Clio Campus tezi od tone. napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica - MTR: ok , GTR jest fantastican , ali M5 je M5 , ne gledam sad neke performanse oba auta ali boli mene sto neko nabija 100 G u krivini itd itd , plus porede dva totalno razlicita pristupa u autoindustriji , relana usporedba za mene je M5/AMG/RS , ostalo popiskim :mrgreen: napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
- wade: Što se ovi Bmw hejteri nađoše pozvani da komentarišu odmah :mrgreen: Ljudi,zaslijepi vas mržnja ili šta već. napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
- edo_benz: ide i izgleda za sve pare napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica