Headlights (Jetta MK2)
- go_baby_go: jel ima ko da prodaje ovakve farove ili da zna mjesto gdje ima da se prodaju ovakvi farovi
[IMG]http://www.postavi.com/?di=10132821677814[/IMG] napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica - zlajaaa: Pitaj člana ligu on je imao iste na Golfu :icon_wink: napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
- go_baby_go: Poslo sam mu P.P.... ako ko od vas zna gdje ima nek se javi :icon_smile: napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
- go_baby_go: Izgleda da niko ne zna :icon_confused: napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
- dario20: tesko ces nac jedino porucit nove, a ove od lige ja mislim da ih je prodo davno,ako ti se svidja ovaj fazon mozes rastavit farove i ofarbat u crno i ubacis sociva...... vidi i to sa ligom napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
- enesss: jeftinije kupit nove , nego svoje prepravljati sa socivima .....
mislim da ih ima u FK , pogledaj u taxi bar gradiska
napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica - Oggy: Liga je svoje platio oko 550 KM nove.... napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
- go_baby_go: Gledo sam u Taxi Bar i dalje su 550 km. :icon_eek: nije li to malo skupo za jedne farove od jette mk2 :icon_rolleyes: napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
- zen_3dom: nije :mrgreen::mrgreen: napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
- emirEX_sa: jbg neke cijene u FK nisu realne ali boze moj. npr gevinde za golf 2 su oko 300KM a dok za punto gevinde kostaju 1500KM i gdje je logika. napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
- go_baby_go: jbg sto je puno puno je. za passata 5 farovi sa diodama 600 km. al mi tu nista ne mozemo promijenit nažalost napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
- bucky_mb@yahoo: [quote='go_baby_go' pid='1061052' dateline='1328391123']
Gledo sam u Taxi Bar i dalje su 550 km. :icon_eek: nije li to malo skupo za jedne farove od jette mk2 :icon_rolleyes:
[/quote]
trenutno je u taxi baru snizenje 50% na sve artikle na lageru, pa se raspitaj malo bolje:icon_wink: napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica - go_baby_go: U taxi baru nemaju nikako ove farove i kazu da ih i ne narucuju O.o
pa gdje sam ja onda gledo ak nisam u Taxi baru xD al samo znm da su 550km idalje napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica - Oggy: Nek ti Liga napravi farove, odmah u kompletu dobijes i sociva i bixenon, za duplo manje para, sta hoces... jeftinije ih neces naci, to je sigurno :icon_wink: napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
- go_baby_go: [quote='Oggy' pid='1062234' dateline='1328605144']
Nek ti Liga napravi farove, odmah u kompletu dobijes i sociva i bixenon, za duplo manje para, sta hoces... jeftinije ih neces naci, to je sigurno :icon_wink:
[/quote]
haman da ce tako bit
P.S na sto si mislo kad si pisao "Bixenon" napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica - Oggy: Ako vec nemas xenone, ugradi ti bixenon sociva, znaci i kratko i dugo xenon...imas negdje na forumu njegovu temu, sa slikama kako to sve izgleda, malo potrazi :icon_wink:[hr]
Evo kako to Liga radi:
http://www.bhtuning.com/bi-xenon-projektori-t-37499.html
:icon_wink: napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica