AUTONOME.BA: Došlo je vrijeme kada „obični" automobili nisu sposobni da ispune svoju svrhu prevoznog sredstva. Ostaju zatrpani na parkingu ili zarobljeni u garaži jer je njihova odignutost od tla premala, a pogon im je u većini slučajeva samo na prednjim ili zadnjim točkovima. Međutim, ni sam pogon na sve točkove nije garancija kretanja u snježnoj apokalipsi. Potrebni su automobili koji su stvoreni za nezaustavljivost na snijegu. Donosimo Vam 5 upravo takvih automobila.
http://www.autonome.ba/Vijesti-i-zanimljivosti/Top-5-automobila-za-snjeznu-apokalipsu.html napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
Reflex: Mora da se šalite :lol:
Hummer izgleda smiješno naspram Rusa :icon_wink:
http://www.youtube.com/watch?v=Uf5m2cKu0IU napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
tibor987: Niste uvrstili Defendera....:icon_eek::icon_eek::icon_eek: Ta zivotinja mi je spasila zivot, grijeh je ne uvrstiti dzip koji me izvukao sa 72cm friskog snijega bez i jednog zastoja :icon_eek: napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
edoze: cayenne:icon_rolleyes: wtf? napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
lhasa_green_beast: Cayenne ne bi trebao biti ovde niti Hummer...Niti bilo koje "fancy" 4x4 vozilo. Fiat Panda FTW ! napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
sema911: porsch je na listi zato sto je pobjedio na transibirija rely al i ferari 599 je isto to vozio samo nije pobjedioo
ma ovi su samo autoru pali napamet napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
tibor987: Panda 4x4 bravo ! Nikad vise nece biti onakve vozilice... :icon_cool: Po ledu je neumoljiva :icon_cool: napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
0g1: [quote='sema911' pid='1060786' dateline='1328362236']
porsch je na listi zato sto je pobjedio na transibirija rely al i ferari 599 je isto to vozio samo nije pobjedioo
ma [b]ovi su samo autoru pali napamet[/b]
[/quote]
:icon_cool:
ova lista je smijesna
kao i vecina objava napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
VR6Boki: Jedan Quad sada bi najbolji bio, a mislim od ovih gore - da su svi sa normalnim tockovima, Niva bi bila zakon. Najlaksa je a ima super pogon na sva 4 tocka i uske gume, to ti je najpotrebnije na snijegu :icon_biggrin: napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
Sandro: Baš sinoć gledam Nivu, uske gume a ripne 2cm :mrgreen: kreće na raskrsnici ko po suhom napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
Dzoni3: Mogu vam reci da jeep cheroke 4.0B ide uz mastnu banderu :icon_cool::icon_cool: napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
nermin suljagic: audi allroad je nekako auto za sve...
napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
lhasa_green_beast: Ako je iko od mostaraca vidio kakva je glavna ulica, samo defender onuda prolazi. napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
tibor987: ...Sto je najtuznije imam sluzbenog dizel turbaka, ali je on na poslu a ja ne mogu do njega da dodjem...smrc :icon_cry: napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
bucky_mb@yahoo: od ovih sam jedino nivu vozao, za nju prepreka nema,,
samo gas :icon_wink: napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
Sarajlic: [quote='bucky_mb@yahoo' pid='1061121' dateline='1328397531']
od ovih sam jedino nivu vozao, za nju prepreka nema,,
samo gas :icon_wink:
[/quote]
Ima mi prijatelj nivu,al u nju ubacio motor od merca onaj 240 d
Nije normalno kuda auto moze uzca i sl
Nedavno ga komsija zvao da mu izvuce toyotu "lendkruzer" :mrgreen: napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
Selmir1: G klasa veceras se uvjerio, mene i skodu od 860 kg uz kakvo brdo bez problema. Jos stade na jednom mjestu nije mogao proci, i krenu ko ja po suhom....:icon_eek: napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
Reflex: W123 240D motor i mjenjač ako su, to je tenk... :icon_wink:
Na takvom naučio vozit' :icon_cool: napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
Sarajlic: [quote='Reflex' pid='1061124' dateline='1328397813']
W123 240D motor i mjenjač ako su, to je tenk... :icon_wink:
Na takvom naučio vozit' :icon_cool:
[/quote]
Bila mu prije klasika 1.7
Ubacio od merca i kaze nikad zadovoljniji sa autom i svime.Od potrosnje pa nadalje.Inace koristi je najvise mu otac za lov tako da je auto max iskoristenoo,ali kuda uzlazi to nije normalno. :icon_cool: napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica
MTR: pogresna vam je lista , ali totalno napisano prije 3 mjeseci i 2 sedmica