Remus na Brava 1.6 16v Savjet
- mdeebosna: Dakle kupio sam REMUS-ov zadnji lonac, planirao sam ga na svoju vozilicu...
Da li bi bilo dobro da izbacim srednji lonac,da li bi sta zvuk bio bolji ili da ne diram oko toga nista?! I mislio sam katalizator izvaditi ali ostaviti mu oklop..da me ne bi zezali na tehnickom! Jer Bravi je vec 11-a godina i mislim da on ne obavlja svoju funkciju.
ev slicice remus-a:
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/440/slika249220120213283832.jpg/][IMG]http://img440.imageshack.us/img440/6131/slika249220120213283832.jpg[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica - haso: odma to uradi:icon_wink: napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- mdeebosna: hahahhaa.... kratak odgovor.... ali volio bi da neko malo pojasni da li je to dobro ili nije da izbacim srednji lonac!?:icon_question: napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- haso: zasto nebi bilo dobro ako hoces da imas neki zvuk, kod mene nema srednjeg lonca (samo prava cijev do zadnjeg lonca)a nema ni katalizatora:icon_wink: napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- Little Dragon: Nista ne izbacuj samo postavi to i kraj price , ako ne budes zadovoljan zvukom umjesto srednjeg lonca stavi protocni i to je sva prica KAT ne diraj niposto napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- Dejan 16v: Ma ne diraj nista samo sytavi taj lonac! napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- mdeebosna: OK...hvala.... vjerovatno ce tako biti i odradjeno...samo lonac ugraditi....:icon_wink:
Ima li gdje u okolini Gracanice majstor za takve stvari??
Moze na relaciji od Lukavca do Doboja!?!:icon_question: napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica - pioneer_09: ako bi dolazio u Tuzlu, u Tuzli ima jedan odličan majstor, kojem svi idu napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- OggyBoy: Čupaj katalizator slobodno, prodaj za 100KM, a i srednji lonac vadi, biće malo bučniji, ali to i nije toliko bitno. napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- AnDel: ne vadi nista samo stavljaj zadnji lonac, kat ne diraj , 'kao' bude blago bolji zvuk al koji ce ti kurac kad si uzeo maksuz remus ..a neki su imali probleme s katom kad su skinuli da im je slabije vukao na niskim obrtajima i uopce i sl...:icon_cool: napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- M_iKy: braca vadi katilizator slobodno, al srednji lonac niposto bit ce ti puno glasan. a kao sto je reko pioneer_09 dodzes u Tz i momci ti zavrse :icon_wink::icon_wink: napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- edo_benz: skidaj sve :icon_wink: napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- Little Dragon: pogresno te loze al et skini ti sve pa ces vidjeti :icon_wink: napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- M_iKy: braca ne slusaj eduu :icon_biggrin: ja sam skino katalizator mislim izvadio ono iz njega stojj ostalo posto je se bilo gotov sve istopilo:icon_biggrin: i umjesto toga postavio cijev a ostalo kuciste,da na tehnickom ne zezaju:icon_biggrin: i nikakvih problema do sad i sta jos lakse dise sad. a za srednji ti nebi preporucio posto bi bio bucan puno :icon_smile: napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- bucky_mb@yahoo: kat off, remus in i puuun :123: bez velikog razmisljanja,
za tehnicki ne brini, dok na privatnim radis proces i sa tri tocka :mrgreen: napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica - golf2: [quote='Little Dragon' pid='1063530' dateline='1328801064']
pogresno te loze al et skini ti sve pa ces vidjeti :icon_wink:
[/quote]
mozes li nam otkrit tajnu, sta ce to biti po tebi kad ga skine ?? napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica - Little Dragon: ono najbtinije bit ce ko i svaki drugi seljak sto je sve pogido i galami ko ferari a ide ko fico :icon_wink: a dosta vas nije cula za povratne gasove izgleda fabrika ga tu nije stavila radi ukrasa sigurno , da je turbo to ok al na atmosferi skidanje svega je po meni greska jer iskusni ljudi su mene savjetovali kad sam isto htio da uradim radi zvuka napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- Franki: :lol::lol::lol::lol:
"Pola sela kaze da je nevina, a pola da nije" :lol: napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica - bucky_mb@yahoo: srednji lonac ne skidaj ni pod razno,, inace ce buka biti ne podnosljiva,,
a katalizator kad skines, dobijes za nijansu bolji odziv na gas mada sve zavisi koliko je
zacepljen,, a zvuk se da kazem malo produbi, malo glasnije radi ali to je kao sto rekoh nijansa. napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica - __minel__: ne diraj nista..samo ga metni umjesto zadnjeg naravno....;)....ako ti bude malo zvuka..lahko je kasnije dalje radit..:icon_wink: napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica