Komande na volanu i novi plejer
- fahro: U autu imam fabrički kasetofon i imaju komande na volanu, htio bih kupiti novi pleyer ali mi rekoše da u tom slučaju neće raditi komande s volana? Jel to tačno, ako jest ima li riješenje?
Hvala napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica - edoze: nece,ni komande,ni displej,pretezno...imas neki uredjaj u caraudiu i kosta 200+ KM,da bi radilo:icon_smile: napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- niksa: Imas masu tema sa tim "problemom" na forumu - trebao si potraziti :icon_wink: Tacno je sto su ti rekli Rjesenje je da kupis adapter uz HU a kod nas u BiH mozes naci za alpine i rijetko koji kenwood Adapter kosta oko 200 km :icon_wink: napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- fahro: Onda može lock, ide transmiter na upaljač i ćao :-) napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- edoze: imas i onu kasetu,cener je,ubacis je unutra a na kraju zice je 3,5 mm dzek,pa moze sa dosta telefona muzika,mp4 playera itd :D napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- adi187: Imas sonyeve playere koji podrzakju fabricki bez adaptera komande na volanu, display mislim da ne radi al zato nisu ni skupi oko 200 KM nov player polovan mozda i za 100 KM da se moze naci ne znam tacno koji modeli podrzakju al znam da ima na par ta opcija :icon_wink:
Al bolje imat MP3 i usb nego komande na volanu :mrgreen: dobijes jos i daljinski pa mozes prebacivati pjesme ak ti je mrsko na playeru :mrgreen: Ja bi ipak stavio cd mp3 player pa kakav bilo nema il ganjaj orginalni CD za opela al mislim da oni samo audio cd ocitaju napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica - fahro: Ovaj bi trebalo da može bez problema, ili mu treba adapter?
http://www.sony.ba/product/ica-bluetooth-car-stereo/mex-bt2900 napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica