Perete li auto dok je ovaj - (mraz)
- panajotis: Ima li ko da pere auto po ovom mrazu.Ja se jos dvoumim sta da radim :icon_rolleyes: napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- emirEX_sa: ne diraj nista dok neotopli
napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica - adams: ako imas garazu i wap onda samo wapom predji i to je to bez detaljnog :), a ako ne onda nemoj neces ga otvoriti do avgusta..ja sam neki dan wapom prao bilo je minus 10ak..s tim da sma auto svo vrjeme drzao upaljeno na leru + grijanje na max :) napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- MTR: ja sam sinoc vozio na samousluznu , na toplu vodu i isperem sve oko tockova , stakla , s tim sto adams kaze grijanje na max i ne susim poslije vec dok zapalim pljugu ono se vec osusi samo napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- ArminM: ja perem auto kad god ulazim u garazu, nekad i 2 puta dnevno, nekad oko pola 4 kad se dodje kuci, i uvece oko 12 ako sam izlazio u grad
cesto mi stari kaze da nisam normalan:lol::lol::lol:
al jebaji ga, imam toplu vodu, samo ga saperem i u toplu garazu:icon_biggrin: napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica - panajotis: prednost je ta garaza.meni je uvijek vani. napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- OggyBoy: Samouslužna samo, saperi so i hamelj ovaj zimski i to je to, nemaš potrebe za lickanjem. napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- MTR: ja svog svaki dan podaperem :mrgreen: napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- edoze: nisam oprao nijedno auto otkako je snijeg pao:lol:
astra je napolju, ne bi usao u nju do maja ako operem...a dzip je u garazi s grijanjem,al mi se ne da opet :lol: napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica - Brane984: Ja perem svaki drugi dan na praoni detaljno,momak pere u zatvorenom,izbrise ga nema kap vode posle,tako da sto se tice mrznjenja nema pojma:icon_wink: :icon_wink: napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- olivermx3: ja sam pre neki dan prao na samousluznoj znaci kako perem tako ledi :icon_wink: iskreno ne treba sada auto pokusavati da se opere:icon_wink: napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- ArminM: [quote='MTR' pid='1064649' dateline='1328952694']
ja svog svaki dan podaperem :mrgreen:
[/quote]
:lol::lol::lol::lol: vrijedan si nema govora:icon_biggrin: napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica - sema911: opro bi al praonica u mercatoru zaldila a i neki uno stoji vec nekoliko mjeseci tako daaaaaaa napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- SašaCRX: imam parking mjesto u garazi, koja je ispod zemlje (u Beogradu) a u Brckom imam u zgradi garazu u kojoj nikad nije bio minus! tako da, operem, ali ipak da je napolju najmanje -5, ako cu naravno u garazu poslije pranja... napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- -sanja-: ja sam prije 2 god oprala na praoni u toploj vodi pa nakon pola sata nisam mogla vrata otvoriti, pametnije je cekati sunce :) napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- amkos: ja uzmem sad ovog friskog snijega i nabacam malo na auto i ubacim u garazu i ukljucim grijalicu i otopi se sve :mrgreen: a tople naspem u neku spricu slicnoj kao za voce i poprscem oko guma i pod malo i poslije dodjem i pometen vodu vani :mrgreen: napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- SašaCRX: [quote='-sanja-' pid='1064698' dateline='1328960351']
ja sam prije 2 god oprala na praoni u toploj vodi pa nakon pola sata nisam mogla vrata otvoriti, pametnije je cekati sunce :)
[/quote]
isto mi se desilo prije 2 sedmice :mrgreen: kad nisam kedere pocupao :icon_biggrin: napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica - adnans: Ja operem na praoni i onda pravac u neki trzni centar (podzemnu garazu) najcesce praona kod mosta Suade D. i onda na -3 u BBI, popijem kafu, auto se okapa tj. osusi i onda pravac kuci. Tako radim svake sedmice barem dva puta jer mi auto vani stoji, kafu cesce pijem:) Nisam imao loseg iskustva do sada. napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- dado307: necu ni da vozam svoje po ovom kijametu, a ne da ga perem, sestrino zaplijenio i deri :icon_cool: napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- Brane984: Uzmete glicerin,namazete kedere i mirna bosna :icon_cool: :icon_cool: :icon_cool: napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica