Izaberite auto za sebe
- vlado_jaje80: http://www.autosalon-singen.de/_virtueller_Rundgang/tourdaten_fuer_website/tour_en.html napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- uco_opc: :icon_cool::icon_cool::icon_cool::icon_cool: do jutra da biram nebi odlucio :icon_wink::icon_wink: napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- vlado_jaje80: stvarno je tesko....al et lijepo makar malo pogledat:icon_wink: napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- kenox: Jao praznik za oči pa makar i ovako, svaka čast, sad se mogu pohvalit da sam sjedio u Gallardu Spyderu samo šteta što ga ne mogu i provozat, ipak 458 Italia :icon_eek: napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- vlado_jaje80: bas je steta sto se nemoze provozat..al bolje ista nego nista:icon_smile: napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- duurma: odavno nisam nista bolje vidio na netu:icon_cool: napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- vlado_jaje80: steta samo sto se nemoze sjest u svako auto napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- uco_opc: [quote='kenox' pid='1066220' dateline='1329172587']
Jao praznik za oči pa makar i ovako, svaka čast, sad se mogu pohvalit da sam sjedio u Gallardu Spyderu samo šteta što ga ne mogu i provozat, ipak 458 Italia :icon_eek:
[/quote]
Ovdje mozes neke i upaliti npr.(458Italia) samo odaberes auto i sackeas dok se ne pojavi interier i klik na START ENGINE
:icon_cool::icon_cool::icon_cool:
http://www.ferrari.com/German/GT_Sport_Cars/Gamma_GT/458-Italia/Pages/458-Italia.aspx napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica - SoundLunatic: ma bjezi, samo se djaba nasekira. :icon_cry: napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- vlado_jaje80: [quote='SoundLunatic' pid='1066228' dateline='1329173198']
ma bjezi, samo se djaba nasekira. :icon_cry:
[/quote]
hahahah dobar dobar..bolje ne gledat
napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica - bmwscaner: sta je ovo sve novi auti FUJ :D napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- kavaz: nisam stvarno dugo vidio nesto ovako dobro, svaka cast autoru :icon_cool: napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- zlajaaa: Kad sam sa curom, ovaj GT-40 mi nije baš najudobniji. napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- AnDel: ooo maj gad , sto bi rekla vannesa leon :icon_cool:
najjaci site do sada koji sam vidio, nisam ni znao da je ovako nesto moguce napraviti...svaka cast ljudima stvarno nivo su:icon_wink:
a da izaberem jedan, morali bi me zatvoriti jedno mjesec dana da pravim postepenu selekciju...
strasno neopisivo, fascinantno...o novcima koji su u ovo ulozeni se vrti u glavi :icon_cool: napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica - frngla: bem ti zivot, samo da se covjek razboli... uradjeno je momacki fakat :icon_cool: napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- koki+: ovaj fazon razlgedanja isto ima u igrici TDU2
mocno bez daljnjeg napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica - edoze: 360 panorama,uskoro cu ovo radit...doduse ne u auto salonu:lol: i nije tesko napravit:icon_wink: napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- muza: najgore ja sam se izgubio u ovom autosalonu,na kraju nisam znao izaći :lol::lol::lol::lol::lol: napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica