Replice orginalnih felgi?
- Little Dragon: Poz narode , listam malo pik i naletim na ove replice po jako povoljnim cijenama , da li neko zna valjal ovo sta ?
http://autoprom.pik.ba/ napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica - bmwscaner: samo ti ime kaze REPLICA od jako nekvalitetnog materijala dakle smeće napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- Little Dragon: eh ok hvala na odg napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- bmwscaner: frendica sa e90 malo brze na prelaz na cesti naisla na 18kama M replice samo srce od felge ostalo na autu i to onaj dio di su sarafi. napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- Little Dragon: boze ti sacuvaj znaci bas smece :icon_mad: napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- milanelo: U ovom slucaju cijena ti sama kaze (ne)kvalitet :icon_wink: napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- A20DTH: Ovo kupiti je kao da si nekom platio da te izmlati i to iz zasjede:mrgreen: napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- Little Dragon: heheh nista onda , ja konto po komadu pa hajd to je ok onda al kad dole napisa 4kom sjebo sam se :D napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- Limpi: smece :icon_wink: isto sam nasao jedne fine ovdje u strong autu, raspitivao se o kvalitetu... kazu ako vozis sa recimo mesnatjim gumama 205 -55/60 16", izdrze cak dva ljeta, ako se pazi i vozi po boljoj cesti... i onda ih na otpad, pocnu da bacaju previse, cak i ovi sto ravnaju, njih ne rade ugl...
a tek na niskoprofilnoj, manja rupa i odmah u debalansu felga... skupe su koliko su lose, pogotovo za nase ceste... napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica - elvis_h: jedino WSP Italija radi relativno kvalitetne replike napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- bmwscaner: isti je to qrac napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- elvis_h: onda su oni u Inter autu u Tuzli ludi sto ih prodaju i daju garanciju na njih. napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- bmwscaner: ajde ti iskoristi garanciju kad ti pukne felga.. bit ce pitanje jesi upao u rupu ? jesam! Doviđenja :D napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- Sarajlic: Bjezi od toga.Ja sam imao replice i par puta pucala,kad je rasjecem da je zavarim nalazio sam djepove zraka u materijalu :icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek:
Ugl bjezi od toga,to je glava u torbi napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica - A20DTH: Normala.. A garancija vjerovarno 1 god. , a za tu godinu se nece raspasti ako se vozi po dobrim putevima sto je kod nas nemoguce. napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- Tiburon: Ja sam 100 puta poletio da uzmem sebi neke AMG za Merca...Ima ih da su san snova. Sreca pa razum uvijek pobijedi :) napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- ernadhusic: imam druga koi nabavlja te felne sve made in PRC ali zigovi original ja pregledo 15-ke svecetiri od 350 do 400KM
eh a fazon je u tome sto ovi nasi prodavaci te iste replike prodaju po 300KM po komadu zato je u pitanju i neka veca trgovina sta ti prodaje a ovo je barem fer covjek i kaze da je replika a na tebi je dali ces kupovat ili ne
toliko pozzz :icon_wink: napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica - arminnn: Meni jaran ima M6 replike vozio cijelo ljeto (vise divljao) eno ih ko nove :icon_wink: napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica
- Chuza: Imali smo mi u radnji,sad ih mozete pogledati kod Leke u Mostaru u radnji,bas ove felge na testu su bile i to model replica Golf V GTI felga pukla kao lednica i to bas po kraku pukla :icon_wink:,sto se tice WSP replica da istina je daju 2god garancije na felge i mislim da sve priznaju pod reklamaciju a Bgm dosad nijedna sto se tice WSP nije se desila,a niti drugih modela i proizvodaca sto drzi Leko :icon_wink: napisano prije 3 mjeseci
- beZZa: Rodjak ima AMG replike na svom mercedesu i vec 2 godine vozi na njima i nema nikakvih problema. Niti su se iskrivile niti su pukle. E sad jel' ih on strasno pazi ili ima neke "kvalitetne" replike, ne znam. napisano prije 3 mjeseci