2 koncepta: 208 GTi za muškarce i 208 XY koncept za žene
- AUTONOME.BA: čini se da će 208 biti mnogo atraktivniji... kako muškarcima, tako i ženama...
http://www.autonome.ba/Vijesti-i-zanimljivosti/208-GTi-koncept-za-XX-a-za-pripadnice-ljepseg-spola-XY-koncept.html napisano prije 3 mjeseci - sub3r: klinac za zene, ova druga boja je odlicna :icon_eek: napisano prije 3 mjeseci
- duurma: pocele su i ove gluposti pa jel kupujes auto ili parfem cuj za zene i muskarce napisano prije 3 mjeseci
- tvrdoglavi: iako nisam ljubitelj njihovog dizajna,ovaj mi se svidja :icon_cool:
200KS na njegovu kilazu je :icon_eek: :123: napisano prije 3 mjeseci - raymo: LJepo ljepo volim ja ove male jurilice samo cemo malo sacekati da cjena opadne.:icon_wink:
napisano prije 3 mjeseci - shurda: ovo je meni pi*kasta jurilica izgledom,,da se neuvrijede voozaci pezoa napisano prije 3 mjeseci
- mara-: I to nam kaže vozač Opela Kadeta čiji dizajn je: :lol::lol::lol:. napisano prije 3 mjeseci
- punisher: auto je boli glava kako je mocan :icon_wink: napisano prije 3 mjeseci
- shurda: [quote='mara-' pid='1069023' dateline='1329587752']
I to nam kaže vozač Opela Kadeta čiji dizajn je: :lol::lol::lol:.
[/quote]
uglavnom nije pi*kast sa dizajnom:icon_exclaim::icon_exclaim: napisano prije 3 mjeseci - mara-: [quote='shurda' pid='1069101' dateline='1329593455']
[quote='mara-' pid='1069023' dateline='1329587752']
[/quote]
uglavnom nije pi*kast sa dizajnom:icon_exclaim::icon_exclaim:
[/quote]
Zato je kurac od dizajna. :lol::lol::lol:
:icon_exclaim: napisano prije 3 mjeseci - shurda: [quote='mara-' pid='1069122' dateline='1329594717']
[quote='shurda' pid='1069101' dateline='1329593455']
[quote='mara-' pid='1069023' dateline='1329587752']
[/quote]
uglavnom nije pi*kast sa dizajnom:icon_exclaim::icon_exclaim:
[/quote]
Zato je ku*ac od dizajna. :lol::lol::lol:
:icon_exclaim:
[/quote]
slazem se:icon_smile:
:icon_exclaim: napisano prije 3 mjeseci - bmwscaner: ovi francuzi sve svoje aute dizajniraju za gay populaciju izgleda :D jos da ih pocmu izbacivati sa onim sarenim pederskim bojama ... to bi bilo to napisano prije 3 mjeseci
- mara-: To je stvar ukusa. Ovaj dizajn je meni odličan (a nisam gej :icon_cool:), za razliku od nekih kocki što viđamo kod dobro poznatog brenda u BIH. napisano prije 3 mjeseci
- shurda: [quote='bmwscaner' pid='1069129' dateline='1329595201']
ovi francuzi sve svoje aute dizajniraju za gay populaciju izgleda :D jos da ih pocmu izbacivati sa onim sarenim pederskim bojama ... to bi bilo to
[/quote]
hahahahhahah:icon_wink: pa sam naziv kaze 2 koncepta jedan za muskarce jedan za zene je dovoljan u ovoj prici:icon_cry:
samo neznam ovaj nick ''mara'' jel zensko ili musko napisano prije 3 mjeseci - edo_benz: zensko sa cunom :mrgreen: napisano prije 3 mjeseci
- bmwscaner: upoznao se moj frend sa curom kaze ona DRAGO MI JE MARA.. kaze on HAHHAA LJUDI NA MJESECU BILI A TEBI JOS MARA IME :D napisano prije 3 mjeseci
- edo_benz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: napisano prije 3 mjeseci
- VR6Boki: Ma GTI je odlican, prelijep auto, a ovi koji misle da auto mora izgledati ko greda da bi bio "macho" je njihov problem.
Neki vole i lijepe stvari :mrgreen: napisano prije 3 mjeseci - mara-: Jebiga, ja mislio vi ćete nešto pametno a ono samo spamate. :spam: U pitanju je muško, mara je nadimak nastao od mog prezimena. Usput, ovi s kadetima nek se bogati ne javljaju, još jedna u nizu kocki :lol::lol::lol: napisano prije 3 mjeseci
- edo_benz: kakvih kocki:icon_question: napisano prije 3 mjeseci