Sta se desava sa ukradenim/ilegalnim autima
- SpidiBrate: :icon_cry:
[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zadq9usA2SQ&feature=player_embedded[/video]
napisano prije 3 mjeseci - MeBeSad: bilo... ( 10 ajksdakjkja ) napisano prije 3 mjeseci
- Sarajlic: Nisu ovo ukradena aut,vec su ovo ulicni trkaci koji su presli mjeru.BTW bio je ovaj snimak vec,al zao mi hondusa,vidi se da je ulozeno bruku love napisano prije 3 mjeseci
- bmwscaner: Može li presovana honda za ponijeti :_D napisano prije 3 mjeseci
- Franki: Bilo vec, trud i trud ode u helac.
Kako mu na 2:30 izvadi motor :mrgreen: napisano prije 3 mjeseci - ArminM: frajer cupa motore isto zubar zube:mrgreen: napisano prije 3 mjeseci
- niksa: [quote='ArminM' pid='1069660' dateline='1329683916']
frajer cupa motore isto zubar zube:mrgreen:
[/quote]
i to bez anestezije :icon_cool: napisano prije 3 mjeseci - ArminM: [quote='niksa' pid='1069665' dateline='1329684193']
[quote='ArminM' pid='1069660' dateline='1329683916']
frajer cupa motore isto zubar zube:mrgreen:
[/quote]
i to bez anestezije :icon_cool:
[/quote]
ja ba, bez icega, sekunda i ides kuci:icon_biggrin: napisano prije 3 mjeseci - bmwscaner: [img]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/418981_3370005975295_1423592393_33244976_2870514_n.jpg[/img]
ovako :D napisano prije 3 mjeseci - ArminM: ma ovaj ti je neki amater:mrgreen: napisano prije 3 mjeseci
- SpidiBrate: Gledajte samo te felge,kilere duple,b16/18 motore:icon_cry
Tacno steta sto kod nas nema takvih ulicnih rejsera,mislim toliko opakih:lol: napisano prije 3 mjeseci - OmO: :icon_cry: Ode, ko da je nikad nije ni bilo.. Pa zar im nije bolje ove dijelove nekom prodati pa zaraditi, gdje ce ovo raditi :icon_sad: napisano prije 3 mjeseci
- bmwscaner: zasto bi rastavljali kad takvo auto u sad kupis za 2 mjesecne place lošije :D napisano prije 3 mjeseci
- kavaz: Napisi brate u Americi, to su narocito glupi ljudi :icon_wink: napisano prije 3 mjeseci
- bmwscaner: Mi smo glupi sto i dalje zivimo u pripizdini svjetskoj zvanoj BiH , da smo pametni vec bi bili u SAD i Canadi da uzimamo glupim amerima pare. ABD sljedecu novu godinu cu tamo sa zenom docekati . napisano prije 3 mjeseci
- sandy_mo: Ode Scaner amerima gume palit :D napisano prije 3 mjeseci
- bmwscaner: Ako se sve poklopi kako treba cim svatove rijesim palim tamo :D Posao me ceka isti koji radim i ovde za 5x vecu placu a sljedece mljevenje auta bit ce i neka kocka tamo LOL napisano prije 3 mjeseci
- technoGeek: [quote='bmwscaner' pid='1069991' dateline='1329748072']
Ako se sve poklopi kako treba cim svatove rijesim palim tamo :D Posao me ceka isti koji radim i ovde za 5x vecu placu a sljedece mljevenje auta bit ce i neka kocka tamo LOL
[/quote]
Pametno, ne omisljaj se ni sekunde, jer ces kasnije zaliti ako ne odes :icon_wink: napisano prije 3 mjeseci