Peugeot 307 SW HDI, iskustva?
- vw_damir: Auto je lijep, udoban, stabilan... sve to na stranu.
Motori?, postoje dva dizela i to slabiji sa 90 i jaci sa 107 konja. Koji motor se manje kvari, prednosti, mane... cuo sam da je jedan znatno bolji i izdrzljiviji sa puno manje kvarova ali nemogu da se sjetim koji jer sam to nekad podavno od nekog mehanicara u prolazu nacuo...
Kvaliteta elektronike?
Ko je imao iskustva neka pise:icon_smile: napisano prije 3 mjeseci - Grga: 2.0Hdi od 66kw nema plivajuci zamajac, nema fap filter, iz mog iskustva i sto sam procitao na raznoraznim forumima najvise imse "kvare" stabilizatori :).. Nikakvih posebno mana ako izaberes dobar primjerak.. Ako te sta posebno interesuje za ovja model pitaj.. napisano prije 3 mjeseci
- ADO MOSTAR: Vozim tog sa 107 konja i auto extra nema dalje...nije nova linija nego ona 2003 ali auto je extra napisano prije 3 mjeseci
- mara-: Ako se potrudis, može se pronaći od 110ks bez FAP filtera, ali ostaje tu plivajući zamajac. Preporučujem da tražiš novi model, tj. facelift, 2006 godina i dalje. Motori su malo štedljiviji i imaju više momenta. napisano prije 3 mjeseci
- jusuf: [quote='djordjep' pid='968329' dateline='1314811843']
Moja preporuka za 307 je 2.0 HDi 66kw/90KS iz zadnje godine do FL (2004;2005.), provjereno dobar motor i relativno jednostavan (nema plivajući zamajac, nema FAP...) a jedina "mana" što nije preterano eksplozivan.
[/quote]
Ovo bi otprilike bilo ukratko, ako te nesto vise zanima slobodno pitaj :icon_wink:
napisano prije 3 mjeseci - mirza_mali: Imam 2.0 sa 107 ks sw izvedba sa full opremom panorama,sklapanje retrovizora,senzori kise,tempomat 50 hilj prosao nema mane veliki servis mu uradio dosao me 560 KM znaci 4 ulja 4 filtera remenje spaneri i zadnje plocice, ima fap ali nikad mi se nije javio auto na satu ima skoro 140 hilj, zamajac nije vise strasan stavis fiksni ako ti strada kojim slucajem i miran, mana mu je samo EGR ali za 30 km se skroz zablindira i auto vuce milina a nema nikakvih signalizacija na tabli, zna u nekih sw izvedbi otici lifteri gepeka ali nisu ni oni skupi do 40 km po komadu :icon_wink: napisano prije 3 mjeseci