djtopa: Ništa novo svaki drugi izgori:icon_biggrin:
napisano prije 3 mjeseci
Nexus: Pocelo je pocelo napisano prije 3 mjeseci
black_devil: Sto bi nas narod rekao,"eto vidis ja koliko vozim svog nikad nista,nijednog kvara jebes auto skupo ":lol: napisano prije 3 mjeseci
bmwscaner: evo baš me nasekira njegov ferrari napisano prije 3 mjeseci
adi187: Mozda i podmecu nebil na odsteti zaradili jos kojeg , tu su pare :mrgreen::icon_cool: napisano prije 3 mjeseci
AnDel: sigurno je imao ugradjen plin:icon_cool: napisano prije 3 mjeseci
nermin suljagic: Zbog ovakvih baksuza nama poskupljuju atest za plin :icon_mad: napisano prije 3 mjeseci
vladica85: :lol: Al' cak ni ovo ne moze da pomuti Ferarijev dobar imidz i popularnost. napisano prije 3 mjeseci
Sarajlic: Necu moc zaspat zbog ovog :mrgreen: napisano prije 3 mjeseci
edo_benz: pregrijao ga hahahha napisano prije 3 mjeseci
Sarajlic: [quote='edo_benz' pid='1070094' dateline='1329758075']
pregrijao ga hahahha
[/quote]
Hoce on u crveno :mrgreen: napisano prije 3 mjeseci
edo_benz: nije to vozilo za tog al neznaju ljudi :mrgreen: napisano prije 3 mjeseci
Sarajlic: [quote='edo_benz' pid='1070096' dateline='1329758156']
nije to vozilo za tog al neznaju ljudi :mrgreen:
[/quote]
Hajd naucice vremenom :icon_question::mrgreen: napisano prije 3 mjeseci
edo_benz: neznam sta mu je uradio,mozda je pec ugradio i tako se zapalio jer ima slabo grijanje :mrgreen: napisano prije 3 mjeseci
Sarajlic: Sve su prilike i nama ce se warn pregrijat :mrgreen: napisano prije 3 mjeseci
edo_benz: kakav warn u mene nema tu opciju profil :mrgreen: :lol: ustvari to je ona tema o svedjaninu,kanadjaninu jbt ja se zajebo :icon_eek: :icon_biggrin: napisano prije 3 mjeseci
Sporting: Njima se ovo bas cesto desava. napisano prije 3 mjeseci
RS6Avant: ja sam se toliko nasikiro sto je izgorio ovaj Ferrari da veceras necu moc zaspat :icon_smile: napisano prije 3 mjeseci