Brzine
- dexysexy: Ne znam da li je to kvar ili sta je vec ili je to tako kod passat-a...kada u prvoj brzini ili bilo koojoj zakucam u crveno u obrtajima,zna mi se nekad desiti da mi se izgubi gas i kad presaltam u sledecu brzinu nastavi normalno,sta je to ??:) napisano prije 3 mjeseci
- edoze: u kom smislu izgubi? napisano prije 3 mjeseci
- Nexus: da nije blokada:lol: napisano prije 3 mjeseci
- dexysexy: [quote='edoze' pid='1069943' dateline='1329741317']
u kom smislu izgubi?
[/quote]
pa jednostavno oduzme gas totalno,ali nekada tako drzi gas dok ga ne presaltam u sledecu,ali cesce se desava da totalno samo padne ,ko da pustim gas naglo et tako :)[hr]
[quote='Nexus' pid='1069949' dateline='1329741925']
da nije blokada:lol:
[/quote]
moguce,ali ne znam,zato i pitam napisano prije 3 mjeseci - edoze: i ja kontam,mozda mu vrati malo obrtaje,sta se gubi:lol: napisano prije 3 mjeseci
- Dejan 16v: Jbg nema 8000!:icon_cool: napisano prije 3 mjeseci
- dexysexy: [quote='Dejan 16v' pid='1069954' dateline='1329742575']
Jbg nema 8000!:icon_cool:
[/quote]
verovatno je to, ma to mi je bio blam,vozi ti ja neku trebu gori,taman se skontali,i ja ti smeker na pravac jedan i prva do kraja kad ono izguvi gas,ona gleda u mene,a ja ti brze bolje u drugu i tako do 3 ili 4 ja pogledam 150khm,onda ja pogledam u nju ,,,,ma najvise mi zbog toga,znas nekad me izda ,a nekada ne,pa me buni..sta da ugradim da mi vraca ko u bmw ?>:) meni ti je teska noga inace na gasu,,hehe napisano prije 3 mjeseci - edoze: koji je motor u tom passatu:icon_confused: napisano prije 3 mjeseci
- dexysexy: [quote='edoze' pid='1069956' dateline='1329742898']
koji je motor u tom passatu:icon_confused:
[/quote]
1.8 preso samo 170000km napisano prije 3 mjeseci - edoze: [quote='dexysexy' pid='1069955' dateline='1329742866']
verovatno je to, ma to mi je bio [b]blam[/b],[b]vozi ti ja neku trebu gori,[/b]taman se skontali,i ja ti [b]smeker [/b]na pravac jedan i prva do kraja kad ono [b]izguvi [/b]gas,[b]ona gleda u mene,a ja ti brze bolje u drugu[/b] i tako do 3 ili 4 ja pogledam 150khm,[u][b]onda ja pogledam u nju[/b][/u] ,,,,ma najvise mi zbog toga,znas nekad me izda ,a nekada ne,pa me buni..sta da ugradim da mi vraca ko u bmw ?>:) [b]meni ti je teska noga inace na gasu,,hehe[/b]
[/quote]
sry druze al me nasmija pravo:lol::lol::lol::lol:
a ne znam sta bi ti moglo bit,pogledaj po netu par videa ubrzanja pa vidi ponasa li se kao u tebe,ako ne,majstor:icon_smile: napisano prije 3 mjeseci - dexysexy: [quote='edoze' pid='1069958' dateline='1329743196']
[quote='dexysexy' pid='1069955' dateline='1329742866']
verovatno je to, ma to mi je bio [b]blam[/b],[b]vozi ti ja neku trebu gori,[/b]taman se skontali,i ja ti [b]smeker [/b]na pravac jedan i prva do kraja kad ono [b]izguvi [/b]gas,[b]ona gleda u mene,a ja ti brze bolje u drugu[/b] i tako do 3 ili 4 ja pogledam 150khm,[u][b]onda ja pogledam u nju[/b][/u] ,,,,ma najvise mi zbog toga,znas nekad me izda ,a nekada ne,pa me buni..sta da ugradim da mi vraca ko u bmw ?>:) [b]meni ti je teska noga inace na gasu,,hehe[/b]
[/quote]
sry druze al me nasmija pravo:lol::lol::lol::lol:
a ne znam sta bi ti moglo bit,pogledaj po netu par videa ubrzanja pa vidi ponasa li se kao u tebe,ako ne,majstor:icon_smile:
[/quote]
ma joj brate,bilo je gluposti ,samo treba otvoriti temu,blamovi...ma ok je :) videcu ja vec nesto...:):icon_wink:
napisano prije 3 mjeseci - peugeot206: To je blokada, nije nikakav kvar. napisano prije 3 mjeseci
- dexysexy: [quote='peugeot206' pid='1069963' dateline='1329743526']
To je blokada, nije nikakav kvar.
[/quote]
ok ,hvala,i meni je na to smrdelo,al ono otkud znam.....hvala napisano prije 3 mjeseci - Dejan 16v: [quote='dexysexy' pid='1069955' dateline='1329742866']
[quote='Dejan 16v' pid='1069954' dateline='1329742575']
[/quote]
verovatno je to, ma to mi je bio blam,vozi ti ja neku trebu gori,taman se skontali,i ja ti smeker na pravac jedan i prva do kraja kad ono izguvi gas,ona gleda u mene,a ja ti brze bolje u drugu i tako do 3 ili 4 ja pogledam 150khm,onda ja pogledam u nju ,,,,ma najvise mi zbog toga,znas nekad me izda ,a nekada ne,pa me buni..sta da ugradim da mi vraca ko u bmw ?>:) meni ti je teska noga inace na gasu,,hehe
[/quote]
Da nije mlada dofatila mjenjac mozda?Aaaaaa :lol: napisano prije 3 mjeseci - dexysexy: [quote='Dejan 16v' pid='1069976' dateline='1329745900']
[quote='dexysexy' pid='1069955' dateline='1329742866']
[quote='Dejan 16v' pid='1069954' dateline='1329742575']
[/quote]
verovatno je to, ma to mi je bio blam,vozi ti ja neku trebu gori,taman se skontali,i ja ti smeker na pravac jedan i prva do kraja kad ono izguvi gas,ona gleda u mene,a ja ti brze bolje u drugu i tako do 3 ili 4 ja pogledam 150khm,onda ja pogledam u nju ,,,,ma najvise mi zbog toga,znas nekad me izda ,a nekada ne,pa me buni..sta da ugradim da mi vraca ko u bmw ?>:) meni ti je teska noga inace na gasu,,hehe
[/quote]
Da nije mlada dofatila mjenjac mozda?Aaaaaa :lol:
[/quote]
ne znam,nisam primetiooo..hahhaha
napisano prije 3 mjeseci - shurda: ovakvu slicnu temu sam ja postavljao,,niko mi nije dao odgovor,,izgleda da se nikom to nije desavalo napisano prije 3 mjeseci
- sub3r: oplakah :lol:
koji si ti gigant :mrgreen:
vidi na netu ubrzanje tog motora i vidi jel kod tebe tako, ako nije onda ti se nesto pokvarilo :mrgreen: napisano prije 3 mjeseci - VR6Boki: Ovo ide pod lock, prati malo obrtomjer ako ga imas pa ti se to nece desavati. napisano prije 3 mjeseci