AUTODIJAGNOSTIKA ZA SVA VOZILA NA SVIJETU
- cubraxq: Nadam se da administratori neće poludjeti...
evo na ovom forumu se nalazi komplet dijagnostika za sva vozila od Bosch ESI, Vivid Worskshop, teacdoc, etka, elsawin itd. do pojedinačno specijaliziranih za određene marke.....zanimljivo je da postoje i linkovi na torentu,[/size] a ne samo na shereweb prostoru....ko voli nek izvoli :icon_cool:
http://mhhauto.com/
[hr]
naravno potrebna je registracija napisano prije 3 mjeseci - Dzoni3: ESET NOD32 Antivirus
Access denied
Imas 3 posta , sumljivo :icon_question: napisano prije 3 mjeseci - arminnn: [quote='Dzoni3' pid='1070010' dateline='1329750336']
ESET NOD32 Antivirus
Access denied
[/quote]
isto... napisano prije 3 mjeseci - bikeralex: i meni isto izbacuje antivirus
mogli bi se stvarno administratori ljutiti... napisano prije 3 mjeseci - Mrva: Normalno da je denied, oni su cak jedno vrijeme upozoravali korisnike da nestavljaju linkove od AUTODATE i jos par slicni programa jer su upozoreni na pirateriju. Ja sam cuo od raje da su se neke firme "preplatile" kod NOD-a da filtrira ovakve stranice te da ih blokira. napisano prije 3 mjeseci
- mirza_mali: Stranica radi bez problema, i vidim ima dosta korisnih stvari e sad nod sto ih blokira je prica za sebe :icon_wink: napisano prije 3 mjeseci
- cubraxq: stranica radi
ja uredno skidam nove stvarii registrirani sam član treba dopstiti u nodu tu stranicu mogu i linkove kopirati ako kome treba šta[hr]
za one koje ne mogu otvoriti stranicu napravit ću listu programa večras napisano prije 3 mjeseci - Mrva: [quote='cubraxq' pid='1070048' dateline='1329754272']
stranica radi
ja uredno skidam nove stvarii registrirani sam član treba dopstiti u nodu tu stranicu mogu i linkove kopirati ako kome treba šta[hr]
za one koje ne mogu otvoriti stranicu napravit ću listu programa večras
[/quote]
takvi stranica ima boga pitaj koliko ako ne bolji, bitno je samo koliko je ko snalazljiv. Svi bi guzovace, samo klikni i et ga a niko se nebi trudio ;) napisano prije 3 mjeseci