Renault Twizy: Električni mališan sa 5 konjskih snaga pusten u prodaju
- AUTONOME.BA: Za one željne snage, tu je i verzija sa 17 KS :) ...
http://www.autonome.ba/Vijesti-i-zanimljivosti/U-prodaji-Renault-Twizy-elektri%C4%8Dni-automobil-sa-5-konjskih-snaga.html napisano prije 3 mjeseci - edo_benz: hajd nek makar neko ima manje konja od mene :mrgreen: :lol: napisano prije 3 mjeseci
- GTI FAN: Nema stvarno uz ove cijene goriva koje najavljuju i ja priznajem treba kupovati auto na struju i elektrovjetrenjacu u kombinaciji sa solarnim plocama za punjenje. napisano prije 3 mjeseci
- edoze: [quote='GTI FAN' pid='1070460' dateline='1329812937']
Nema stvarno uz ove cijene goriva koje najavljuju i ja priznajem treba kupovati auto na struju i elektrovjetrenjacu u kombinaciji sa solarnim plocama za punjenje.
[/quote]
sto vise bude ovih kina na struju,i struja ce poskupljivat...
a nije lose ovo kino od autica napisano prije 3 mjeseci - mokeBass: ma odlicno samo nek se razvijaju ova vozila na jastru, bice i jeftinija uskoro.... renault je bas lijep, sipatican... napisano prije 3 mjeseci
- r3d: Ma da, 600e godisnje za bateriju...Pa jbt kakav je to fazon...kupis auto a ne mozes kupiti bateriju! napisano prije 3 mjeseci
- tvrdoglavi: :smajli16: :smajli16: :smajli16: bolje da su ukrali dizajn kontejnera,a ne znam odakle im tolika energija,kad govore da ce je biti sve manje i manje :icon_rolleyes: napisano prije 3 mjeseci
- _Leta_AvantGarde_: Moja freza marke Honda ima vise konja:lol::lol: napisano prije 3 mjeseci
- VR6Boki: Cudan autic, sama ideja mi se svdija ali, ne kontam zasto kada su vec pravili vrata, nisu napravili i gornji dio vrata, a ne samo do pola, pa kad kisa pada ti masi usima. Ako vec pravis "skuter na 4 tocka sa krovom", i dodao si vrata, onda ih dodaj komplet, jer ce auto tako postati duplo upotrebljivije. Prvo zbog kise, a drugo ima drzava kao nasa gdje ne zelis da ti je pola auta otvoreno i svako moze pristupiti unutrasnjosti. Mogu misliti sta bi ova nasa destruktivna djeca uradila da nadju jedan ovako parkirani auto. Francuzi imaju super ideje kad su auti upitanju, al gotovo bas uvijek moraju usrati stvar sa necim...
Jedino kontam da nema mozda neka fora u zakonu, da auto ako ima komplet vrata spada u kategoriju auta, a onda mora prolaziti i razne crash-testove i sl, sto im se ne isplati u tom slucaju. Ako nema toga, onda ih fakat ne razumijem, mogli su bar neku pokrivrku napraviti da navuces u slucaju kise. napisano prije 3 mjeseci