Pozdrav
- sinisam3: Zdravo svima sa foruma i onima koji citaju,ja sam Sinisa Torlakovic 48 god.iz Smedereva,vecina me poznaje sa streetrace-a,vozim onaj zuti M3 e36 vec dugi niz godina u klasi 13,auto sa nitrom ima od 400 do 450 ks,najbolje vreme 12,4 prosle 2011 god. koja je ujedno i moja najuspesnija.Toliko ukratko za sada,pratim ovaj forum godinama i moj je najomiljeniji jer u vezi trka i dogadjaja je najbolji.
Pozdrav napisano prije 3 mjeseci - emil_15: Dobro dosao :icon_wink::icon_wink: napisano prije 3 mjeseci
- SašaCRX: Znam BMW iz Osijeka, DobroDosao :icon_smile: napisano prije 3 mjeseci
- OggyBoy: Dobro došao.:icon_wink: napisano prije 3 mjeseci
- Seicento 1.2 16V: dobro došao :icon_cool:
Sretno na trkama i ove sezone napisano prije 3 mjeseci - Solomaher: Dobrodosao! :icon_wink: napisano prije 3 mjeseci
- sinisa1996: Dobrodosao!:icon_wink: napisano prije 3 mjeseci
- A20DTH: Dobro dosao:icon_wink: napisano prije 3 mjeseci
- rinaldo: neću ti ja oprostit nikad što me izbaci na SR Osijek no6:icon_mad:
he he , šala , dobro došao :icon_wink: napisano prije 3 mjeseci - soffa: dobro dosao i gdje je taj bmw da ga vidimo...:icon_smile: napisano prije 3 mjeseci
- B.M - Floyd: Dobro nam dosao,ugodan boravak na forumu ti zelim i ostani aktivan :icon_cool::icon_cool: napisano prije 3 mjeseci
- sinisam3: [quote='rinaldo' pid='1071363' dateline='1329917348']
neću ti ja oprostit nikad što me izbaci na SR Osijek no6:icon_mad:
he he , šala , dobro došao :icon_wink:
[/quote]
Auto ti je sigurno brz,samo moras staviti prave gume,
spremi to pa se vidimo u Rijeci.[hr]
[quote='soffa' pid='1071405' dateline='1329920958']
dobro dosao i gdje je taj bmw da ga vidimo...:icon_smile:
[/quote]
Nisam previse vest sa ubacivanjem slika,ali potrudicu se da postavim nekoliko. napisano prije 2 mjeseci i 4 sedmica - dexysexy: [quote='soffa' pid='1071405' dateline='1329920958']
dobro dosao i gdje je taj bmw da ga vidimo...:icon_smile:
[/quote]
dobro dosao
napisano prije 2 mjeseci i 4 sedmica