pomoc oko sjedista passat 4 u polo classic
- polo tuner: pozz ljudi znaci imam u planu da kupim sjedista od passata 4 mislim da su malo veca od ovih mojih u polu ista su kod mene kao u golfa 3 e pripasat cu ja nosace i sve ali me interesuje oceli moci stat unutra posto ima ono sa strane na vratima pa da se nece moc vrata zatvarat pozz napisano prije 3 mjeseci
- ArminM: a zasto ne kupis sjedista od Pola, u tog clasica ti stanu sjedista kao kod mene u 6n2. kod mene su profilisana i odlicna su, mozes takva naci, bez puno problema ces ih ugradit. mislim svako sire sjediste da ce ti stvarat problem, mada izvodivo je definitivno napisano prije 3 mjeseci
- soffa: pa nadji profilisana od trojke golfa da se ne patis ili probaj ta od pasata samo postaviti i vidi mogul se yatvarat vrata...ja mislim da moze jer od mk4 stanu u mk2 i mk1....:icon_smile: napisano prije 3 mjeseci
- trizex: Od passata bi trebala biti ista kao od G mk4, bar tako su mi rekli kad sam ja ubacivao svoja, tak da bi trebalo da pase to.....a dosta su uska sjedista vidjeces, samo naoko su siroka ;) napisano prije 3 mjeseci