Group buy gewnidi
- Sarajlic: Imam neku shemu u austriji,naime radi se da npr mogu dobiti gewinde [b]kw v3 inox line za golfa 4 po cijeni od 610 eura[/b]:icon_eek: dok po netu je cijena sve do 2000eura za te gewinde.Sve su stvari nove i iz tuning prodavnice i dodju u fabrickoj ambalazi sa svime sto dolazi i naravn netaknuto je sve.Sistem bi bio takav da bi se uplate vrsile unaprijed a isporuka bi bila u roku od 2 sedmice.Mnogi su poslovali samnom i znaju kakav sam,takodje ako zazivi ovo postavit cu skeniranu licnu i vozacku sa svim podatcima.Ugl prodavnica drzi svasta ali prvenstveno sto se tice gewindi drze kw.Pored gewindi moglo bi se svasta nabaviti i sve su stvari sa tuv certifikatom i extra kvalitete ali da vidimo kako bi bilo sa gewindama.Sve je legalno i bez mutljaze.
Ajde da vidimo kako i sta.Imatel neki prijedlog da ovo tece lakse,neke sheme transporta i sl.Ugl sve se moze iskombinirati :icon_wink:
edit:za gewinde za druge marke i automobile kada su u pitanju kw v3 inox line i kw v3 cijene su priblizne ovoj gore navedenoj za golf a svi znamo da je ta marka i varianta krem de la krem medju gewindama i da su cijene normalno izmedju 1000 i 2500 eura.Ugl samo pitajte i piseite a ja sve provjerim sto se tice cijena napisano prije 3 mjeseci - bmwscaner: moze li za M3 e30 kocku po toj cijeni imas odma kupca D:
napisano prije 3 mjeseci - Sarajlic: [quote='bmwscaner' pid='1070934' dateline='1329860655']
moze li za M3 e30 kocku po toj cijeni imas odma kupca D:
[/quote]
Dobices odg za 5 min dok zvrcnem austriju i eto ga ali cijene su minimalno 2-3 puta manje nego normalno :icon_wink: napisano prije 3 mjeseci - kavaz: Imal brate za Golf 3 :icon_biggrin: napisano prije 3 mjeseci
- black_devil: Jel to tvoj neko gore,il? Da ja odem po njih a ti to rjesi? napisano prije 3 mjeseci
- Sarajlic: @kavaz poslaji mi godiste golfa,koji je motor,koliko ks i 2 ili 4 vrata
@devil nije niko od rodbine ali frend dobar a moglo bi se rijesiti
Zamolio bih sve koji zele info o tome koliko kostaju za koje auto da odmah postave godiste,koji je motor,konjazu i izvedbu karoserije zajedno sa vrstom pogona prednji/zadnji/sve 4 napisano prije 3 mjeseci - black_devil: Koji je grad, ajd javi mi se na PM trebat ce mi vise mozda toga.. napisano prije 3 mjeseci
- enesss: pre jeftino za razliku od normala cijene , samo naprijed , jel to trebas jos par ljudi da dobijes te cijene ili samo onako druze ? napisano prije 3 mjeseci
- dzinn16v: to mi nesto smrdi...prejeftino je...
KW var.1 za golfa 2 je oko 700E:icon_question:
a inox var 3 da je tako jeftina...neznam...
Jeli 100% kw da nije kakva dobra kopija? napisano prije 3 mjeseci - Sarajlic: [quote='enesss' pid='1070996' dateline='1329863049']
pre jeftino za razliku od normala cijene , samo naprijed , jel to trebas jos par ljudi da dobijes te cijene ili samo onako druze ?
[/quote]
Hvala drug
Cijene su na set :icon_eek::icon_biggrin:
Ako bi bilo vise interesanata isle bi jos nize cijene :icon_evil::icon_biggrin::123:[hr]
[quote='dzinn16v' pid='1070998' dateline='1329863086']
to mi nesto smrdi...prejeftino je...
KW var.1 za golfa 2 je oko 700E:icon_question:
a inox var 3 da je tako jeftina...neznam...
Jeli 100% kw da nije kakva dobra kopija?
[/quote]
Stvari su iz prodavnice,dolaze uz certifikate,u originalnoj ambalazi i ja licno cu garantirati za sve to a velika vecina zna i gdje zivim i sve i da sam spreman snositi troskove.
100% sigurno i legalno napisano prije 3 mjeseci - cowboy_307: je li moguće nabaviti samo eibach opruge? napisano prije 3 mjeseci
- Sarajlic: [quote='cowboy_307' pid='1071199' dateline='1329905223']
je li moguće nabaviti samo eibach opruge?
[/quote]
U ovom slucaju ne.Striktno gewinde :icon_wink:
Jedino kasnije nekad ako ovo uspije moglo bi se stosta jos po niskim cijenama donijet ali sad zasad samo gewinde. napisano prije 3 mjeseci - erol_brcak: uuu sujem li ti, ovih dana treba da narucim Ta Technix gewinde, de vidi odma sad pa mi javi koji se jos brenodvi mogu dobit po tako niskim cijenim u odnosnu na "normalne" cijene.
Npr AP racing, Weitec i sl ciji setovi pocinju od 1000 km na dalje "normalne" cijene
i ajde posto za KW vec sad znas, za koliko bi se v1 basic mogao dobit za mog Civica.
Civic 88-91, nebitan je motor, kod svih je isto, cak mooze i za 5. generaciju ako nema za moj, dakle Civic 92-95 napisano prije 3 mjeseci - bogzagti: ja sam sebi naso gewinde u svicarskoj sva 4 za golfa 2 za 60 km polovne u dobrom stanju i naravno uzeo sam ih trebam namontirati dok ovaj snjeg ode :D napisano prije 3 mjeseci
- black_devil: Ima li sta drug za mene ono???:icon_confused: napisano prije 3 mjeseci
- erol_brcak: Propade u zaborav istom brzinom kojom se i pojavi :D
sta bi Sarajlicu od ovog? napisano prije 2 mjeseci i 4 sedmica - NeverMind: fkt sta bi :icon_question: napisano prije 2 mjeseci i 4 sedmica
- Sarajlic: Cekam da mi se javi frend koji je zaduzen za narudzbe pa javim svima ovdje :icon_wink: napisano prije 2 mjeseci i 4 sedmica
- Little Dragon: Astra G 2 vrata OPC 2.0 16v 118kw/160hp 2000 godina , kw v3 napisano prije 2 mjeseci i 4 sedmica
- VR6Boki: Covjece samo pripazi sa tom cijenom, da ti ovi na ulazu ne puknu carinu na sve to, sto vecina raje onda mozda i ne bi uzela po toj cijeni.
Onda bi mogao da izvisis sa tim... napisano prije 2 mjeseci i 4 sedmica