Video: BMW M550d xDrive - ubrzanje i maksimalna brzina
- AUTONOME.BA: magazin SportAuto donosi video klip u kojem možete pogledati kako ide najbrži BMW-eov dizelaš...
http://www.autonome.ba/Vijesti-i-zanimljivosti/Video-ubrzanje-i-maksimalna-brzina-BMW-a-M550d-xDrive.html napisano prije 3 mjeseci - haso: jbte koja masina:icon_wink::icon_wink: napisano prije 3 mjeseci
- Sajo_Golf GT: Ovaj vrti ko benzinac :lol:
napisano prije 3 mjeseci - haso: ma ovaj je bolji od bilo kojeg benzinca:icon_cool: napisano prije 3 mjeseci
- duurma: nema se sta puno reci za ovu masineriju:icon_cool: napisano prije 3 mjeseci
- RS6Avant: joj sto puni , strasna masina , samo mi nekako zvuk vjestacki :icon_confused: napisano prije 3 mjeseci
- bmwscaner: ako si kad vozio 330d ili 530-535d onda ces znati kakav zvuk ima a pogotovo ovaj M performance naravno da ima i auspuh sredjen da prati ostatak svega :icon_wink: sve u svemu sta reci BMW napisano prije 3 mjeseci
- George: vozio sam 335D coupe :icon_smile: jebao te porše kako ono ide :icon_eek: napisano prije 3 mjeseci
- bmwscaner: imas osjecaj kad te sutne da ces posrat jetru :D Ali naravno uz sve to ide u potrosnja 12+ litara ako ces naganjati :D napisano prije 3 mjeseci
- George: [quote='bmwscaner' pid='1071393' dateline='1329919951']
imas osjecaj kad te sutne da ces posrat jetru :D Ali naravno uz sve to ide u potrosnja 12+ litara ako ces naganjati :D
[/quote]
al za 300 ks je 12 litara sitnica, mislim da ga prijatelj prodaje pa cu mozda oglas stavit a možda si je i viđao ja ti budem u onom pubu gardens u medjugorju cesto je ispred taj coupe crn je napisano prije 3 mjeseci - bmwscaner: ma znam da je nista :D 530d se da naguzit i na 17 litara ko od sale :D to je za one sta cim cuju dizel
OCAM' ba 6 litara trosi a na otvorenom 3 :D napisano prije 3 mjeseci