opet gorivo poskupilo
- haso: benzin 2.45, dizel 2.60.......
http://www.rtvslon.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=2641:novo-poskupljenje-goriva-dizel-260-benzin-245-km&catid=1:vijesti&Itemid=5 napisano prije 3 mjeseci - pioneer_09: :icon_mad::icon_mad:
A mi i dalje sjedimo:icon_biggrin:
Pa za 10 feninga majku im kapitalisticku:icon_mad: napisano prije 3 mjeseci - haso: suti i trpi:lol: napisano prije 3 mjeseci
- sub3r: :lol:
ma sve dok je ispod 5KM dobro je... al izgleda da necemo dugo cekati do toga :mrgreen: napisano prije 3 mjeseci - Fele: sjeme im se satralo :mrgreen: napisano prije 3 mjeseci
- pioneer_09: [quote='Fele' pid='1071303' dateline='1329914140']
sjeme im se satralo :mrgreen:
[/quote]
:lol::lol::lol::icon_cool: napisano prije 3 mjeseci - pioneer_09: [img]http://www.vijesti.ba/files.php?file=news/2010/august/mile_376483269.jpg[/img] napisano prije 3 mjeseci
- haso: .........u textu stoji: ........u Republici Srpskoj (Bosna i Hercegovina) jedan litar dizela košta 2.35 KM dok je benzin 2.25 KM.
da je makar ovako i u federaciji napisano prije 3 mjeseci - Grga: gledam na tv-u u hrvatskoj navodno danas bojkotuj benzinske, necu da komentarisem stanje kod nas ode tema u off :icon_smile:[hr]
jos sad kad svi navale dizat cijene proizvoda radi skupog goriva, kifla marka.. ccc napisano prije 3 mjeseci - A20DTH: U prnjavoru je dizel 2.42 a benzin 2.36 napisano prije 3 mjeseci
- 0g1: e ovo je bas strasno pa dokle oni misle ovako :icon_eek: napisano prije 3 mjeseci
- George: [quote='0g1' pid='1071334' dateline='1329915336']
e ovo je bas strasno pa dokle oni misle ovako :icon_eek:
[/quote]
do 5 maraka benzina :icon_wink: napisano prije 3 mjeseci - ArminM: [quote='A20DTH' pid='1071324' dateline='1329915086']
U prnjavoru je dizel 2.42 a benzin 2.36
[/quote]
eto jos jedan razlog zasto mi se gadi ova jebena zemlja:icon_mad: napisano prije 3 mjeseci - George: ja čim otopli kupujem biciklo tako da ću s njim na posao i kavu i moće se uštedjeti napisano prije 3 mjeseci
- duurma: [quote='George' pid='1071337' dateline='1329915950']
ja čim otopli kupujem biciklo tako da ću s njim na posao i kavu i moće se uštedjeti
[/quote]
drug drugog izlaza izgleda nema:icon_mad: napisano prije 3 mjeseci - Oggy: Ja sam na vrijeme bicikl kupio :icon_wink:
Ako ovi protesti, bojkoti upale kod Hrvata, onda nema ni nama druge, necemo valjda cekat jos pa da se borimo da nam spuste litar goriva na 4 km.. napisano prije 3 mjeseci - Limpi: ima tema , pa tamo nastavit
http://www.bhtuning.com/poskupljuje-gorivo-u-cijeloj-bih-t-69081-4.html
:icon_wink:
napisano prije 3 mjeseci - bmwscaner: Ljudi sta je ovo jeftnijij litar pive od litra goriva :D napisano prije 3 mjeseci
- OggyBoy: Cigare sam ostavio, alkohol smanjio, izlaske redukovao, biciklo imam, auto sve manje vozim, garderobu prestao da kupujem, sa curom se razišao,..., jbg, troškovi se redukovati moraju.
MAJKE IM GA NABIJEM!!! napisano prije 3 mjeseci - Oggy: [quote='bmwscaner' pid='1071343' dateline='1329916561']
Ljudi sta je ovo jeftnijij litar pive od litra goriva :D
[/quote]
Onda znamo sta nam je :mrgreen: napisano prije 3 mjeseci